Polly Pocket - Középiskola közepes szett

Polly Pocket - Középiskola közepes szett
A Polly Pocket középiskola közepes szettel bárhol játszhatnak a gyerekek, hiszen a szett egy összecsukható tartóban rejtőzködik. A szett minden szükséges kelléket tartalmaz az önfeledt szórakozáshoz, ráadásul még egy mini Polly és Shani baba is elbújt a dobozban. A gyerekek saját történeteket találhatnak ki és játszhatnak el a szettel. A többi közepes játékkészletet is összegyűjtve még izgalmasabb lehet a játék. Polly és Shani magassága: 2,5 cm.
A Polly Pocket márkájú "Polly Pocket - Középiskola közepes szett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
61531
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Polly Pocket - Középiskola közepes szett
Polly Pocket - Középiskola közepes szett

Polly Pocket - Középiskola közepes szett

6 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.