Polly Pocket - Űrhajós mini szett

Polly Pocket - Űrhajós mini szett
1 490 Ft
+30 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
nem rendelhető
57656
A Polly Pocket űrhajós mini játékszettel bárhol játszhatnak a gyerekek, hiszen a szett egy összecsukható tartóban rejtőzködik, a tartó pedig táskára akasztható. Az űrhajós szett minden szükséges kelléket tartalmaz az önfeledt szórakozáshoz, és még egy mini Shani baba is elbújt a dobozban. A gyerekek saját történeteket találhatnak ki és játszhatnak el a szettel.
Shani magassága: 2,5 cm.
A "Polly Pocket - Űrhajós mini szett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Polly Pocket - Űrhajós mini szett

Polly Pocket - Űrhajós mini szett

1 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.