Polly Pocket - Vizi vidámpark játékszett

Polly Pocket - Vizi vidámpark játékszett
Üdvözlünk a Pollyville Waterpark-ban, Polly Pocket otthonának vízi játszóterén. A szuper játékokkal együtt két mikro babát is kapsz, akik azonnal bevethetik magukat a vízi mókába a 3 vízi-csúszdán. A vidám játékot a 8 kiegészítő teszi teljessé. Az egyik legviccesebb a nagy kagyló, amit, ha vízzel töltve a csúszdára helyezel, szökőkutas csúszdázás vár rád. Ekkora vizes buli még soha Nem volt Pollyville-ben! A színek és díszítések eltérhetnek.
A Polly Pocket márkájú "Polly Pocket - Vizi vidámpark játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
64996
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Polly Pocket - Vizi vidámpark játékszett
Polly Pocket - Vizi vidámpark játékszett

Polly Pocket - Vizi vidámpark játékszett

10 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.