Pot Pourri társasjáték

9 990 Ft
+200 hűségpont ajándékba - Részletek...
Piatnik
8 éves kor fölött
1-3 nap
77181
A Pot Pourri társasjátékkal kicsik és nagyok is „belekóstolhatnak" a séfek világába.
A kerettörténet szerint egy híres étteremkritikus a városba érkezett, hogy átadja a legjobb szakácsoknak az ínyenc-csillagokat. Meglátogatja a „Pot Pourri" éttermet is, ahol te vagy az egyik szakács. Itt a lehetőség, hogy bizonyítsd a főzési tudományod, és megszerezd a legtöbb csillagot! A változatos ételek elkészítéséhez azonban csak három fazék áll rendelkezésedre, amiket meg kell osztanod a versenytársaiddal is.
A játék célja, hogy a legmesszebbre juss a pontozósávon a csillagoddal. A legtöbb csillaggal rendelkező játékos lesz a Pot Pourri mesterséfje. A játék során az éppen soron következő játékos vagy szerezhet két új hozzávalót a készletből, vagy beletehet valamelyik lábasba egy vagy két alapanyagot a már nála lévők közül. Fontos megfigyelni, hogy a versenytársak mit dobnak a fazékba, mert előfordulhat, hogy azok a hozzávalók pont a te receptedhez is kellenek. Amikor megtelik egy lábas, következik a tálalás: minden játékos felfedi az egyik receptjét, és értékeli az ételét. A játék akkor ér véget, ha valaki megfőzte a 6. receptjét is.
Átlagos játékidő: kb. 40 perc
A "Pot Pourri társasjáték" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Pot Pourri társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 29-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Piatnik

Pot Pourri társasjáték

Pot Pourri társasjáték

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.