2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Prémium Hetty takarítókocsi - rózsaszín

Prémium Hetty takarítókocsi - rózsaszín
13 250 Ft
+265 hűségpont ajándékba - Részletek...
Casdon
nem rendelhető
81378
Ezzel a prémium minőségű, rózsaszín Hetty takarító kocsival a kicsik játékosan ismerkedhetnek meg a takarítás mikéntjével. A készletben olyan alapvető takarítóeszközök kaptak helyet, mint a felmosóvödör, a felmosó, a szemeteszsák, a hosszú nyelű seprű, a lapát, a kefe, a játék tisztítószeres flakonok, vagy épp egy stílusos, ráadásul valóban működő kézi porszívó.
Az eszközök beleállíthatók a takarítókocsi számukra kialakított nyílásaiba, így tárolásuk praktikusan megoldható. A kocsi kerekei gurulnak, így az eszközök egyszerűen átvihetők egyik szobából a másikba. A vödör és a flakonok aranyos grafikával díszítettek, így játékra hívják majd a gyerekeket. A készlet elemei jó minőségű műanyagból készültek, így a kis tulajdonosok sokáig élvezhetik majd a velük való játékot.
A készlet lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. A játékszett segíthet bevonni a lurkókat az otthoni házimunkába, emellett megismerteti a kicsikkel a különböző takarítóeszközöket és használatuk módját.
A "Prémium Hetty takarítókocsi - rózsaszín" nevű játék gyártója a Casdon, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Prémium Hetty takarítókocsi - rózsaszín

Prémium Hetty takarítókocsi - rózsaszín

13 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.