KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Prémium világító rajztábla állítható, mágneses tokkal

Prémium világító rajztábla állítható, mágneses tokkal
7 590 Ft
+152 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81182
Egy rajztábla, ami még világít is!
Ezzel a prémium minőségű, világító rajztáblával a gyerekek szabadon engedhetik fantáziájukat, és szebbnél szebb rajzokat készíthetnek. A tábla segítségével a kis alkotók előre elkészített sablonokkal is készíthetnek képeket, azonban saját ötleteiket is lerajzolhatják. A 7-féle villogó háttérszín garantáltan különlegessé teszi majd úgy az egyszerűbb, mint az összetettebb rajzokat.
A könnyen kezelhető és egyszerűen tisztítható rajztábla mellett a csomagban 3 különleges, sötétben világító filctoll, a tisztításhoz szükséges törlőkendő, fehér, fekete valamint átlátszó tábla a különböző hátterekhez, valamint 8 előre elkészített kép rejlik, amit a gyerekek egyszerűen átmásolhatnak.
A rajztáblához egy mágneses tok is tartozik, amely 3 különböző szögben állítható - így a lurkók úgy használhatják, ahogy nekik a legkényelmesebb. Az energiatakarékosság jegyében ha a rajztábla nincs használatban, 45 másodperc múlva automatikusan kikapcsol.
A rajztábla kompakt, hordozható, így a gyerekek magukkal vihetik a hosszabb utakra, kirándulásokra vagy a nagyihoz - hiszen sohasem lehet tudni, hol szállja meg őket az ihlet.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját, kreativitását, képzeletét, vizuális érzékelését és esztétikai érzékét.
A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Prémium világító rajztábla állítható, mágneses tokkal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Prémium világító rajztábla állítható, mágneses tokkal

Prémium világító rajztábla állítható, mágneses tokkal

7 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.