Present Pets - Interaktív meglepetés kutyus - Csillogó hercegnő

Present Pets - Interaktív meglepetés kutyus - Csillogó hercegnő
17 990 Ft
+360 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
5 éves kor fölött
71944
Hogy pontosan melyik Present Pets interaktív kutyus tartalmazza a csomag, az meglepetés, de a csomag további meglepetéseket is tartogat. Csak meg kell húzni a doboz oldalán lévő zsinórt, mire a benne rejtőző kiskutya máris felébred, és elkezdni kibontani magát, ezzel is mutatva a leendő gazdájának, mennyire szeretne játszani vele.
A csomagból előbújó interaktív kutya, több, mint 100 hangot és mozgást ismer: megsimogatja a fejét, megvakargatja a pocakját és még beszél is.
A pihepuha kiskutya ráadásul minden kisgyereket ölelésre hív hatalmas, csillogó szemével.
A termék mérete: 23 x 20,5 x 30 cm.
A játék elemmel működik (6 db AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A termék többféle változatban kapható. A feltüntetett ár egy db termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Present Pets - Interaktív meglepetés kutyus - Csillogó hercegnő" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Present Pets - Interaktív meglepetés kutyus - Csillogó hercegnő

Present Pets - Interaktív meglepetés kutyus - Csillogó hercegnő

17 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.