Purse Pets - Állatos bolyhos táska, fehér

Purse Pets - Állatos bolyhos táska, fehér
11 190 Ft
+224 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
74738
Ismerd meg az új Fluffy Fashion barátaidat! Ezek a bundás és bámulatos interaktív kisállatok igazi személyiségek – és tökéletes ajándékok lányoknak! Reagálnak az érintésedre, pislognak, és több mint 30 vadonatúj hanghatást és reakciót tudnak! A Llamalush kisállatok extra puha sherpa anyagból készültek, és szivárványos fülekkel, pop-art ihletésű szemekkel és állítható pánttal rendelkeznek.
Játék közben a Llamalush kisállatok pislognak, és játékos hangokat adnak ki. Igazán bújósak! Ha megöleled őket, édes hangokkal reagálnak rá! Ezután vess egy pillantást a stílusos jelvényre a bundás táskád elején – ez egy titkos gomb, amely további játéklehetőségeket tár fel! A Magic Modeban további játékokban lehet részed.
Szeretnéd tudni, hogy tetszik a ruhád a kisállatodnak? Próbáld ki a stílusmérőt a BFF Realness Modeban! Kérdezd meg, mit gondol, érintsd meg a homlokát, és válaszolni fog. Minél jobban dicsér, annál jobban tetszik neki! A Runway Ready Remix módban Llamalush kisállatod menő, divatbemutatók inspirálta zenét fog lejátszani, míg te bemutatót tartasz. Lépj a DJ szerepébe, és mixelj zenéket azáltal, hogy megérinted a homlokát – még lemezkarcoló hangokat is kiad! Táncolj a zenére, és pózolj a kameráknak, amikor leáll a zene a Fashion Freeze módban.
A "Purse Pets - Állatos bolyhos táska, fehér" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Purse Pets - Állatos bolyhos táska, fehér

Purse Pets - Állatos bolyhos táska, fehér

11 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.