Purse Pets: Állatos bolyhos táska, fehér

Ismerd meg az új Fluffy Fashion barátaidat! Ezek a bundás és bámulatos interaktív kisállatok igazi személyiségek – és tökéletes ajándékok lányoknak! Reagálnak az érintésedre, pislognak, és több mint 30 vadonatúj hanghatást és reakciót tudnak! A Llamalush kisállatok extra puha sherpa anyagból készültek, és szivárványos fülekkel, pop-art ihletésű szemekkel és állítható pánttal rendelkeznek.
Játék közben a Llamalush kisállatok pislognak, és játékos hangokat adnak ki. Igazán bújósak! Ha megöleled őket, édes hangokkal reagálnak rá! Ezután vess egy pillantást a stílusos jelvényre a bundás táskád elején – ez egy titkos gomb, amely további játéklehetőségeket tár fel! A Magic Modeban további játékokban lehet részed.
Szeretnéd tudni, hogy tetszik a ruhád a kisállatodnak? Próbáld ki a stílusmérőt a BFF Realness Modeban! Kérdezd meg, mit gondol, érintsd meg a homlokát, és válaszolni fog. Minél jobban dicsér, annál jobban tetszik neki! A Runway Ready Remix módban Llamalush kisállatod menő, divatbemutatók inspirálta zenét fog lejátszani, míg te bemutatót tartasz. Lépj a DJ szerepébe, és mixelj zenéket azáltal, hogy megérinted a homlokát – még lemezkarcoló hangokat is kiad! Táncolj a zenére, és pózolj a kameráknak, amikor leáll a zene a Fashion Freeze módban.
Ez annyira jó móka! Ráadásul a Cattitude kisállattal (külön kapható) ezek a trendi kisállatok a megfelelő időben egy titkos dalt is elő tudnak adni. A Purse Pets garantálja a barátság és divat találkozását! Vidd magaddal a szuper aranyos táskádat mindenhová, ahová csak mész.
Mérete körülbelül 11 cm (M) x 16 cm (Sz) x 6 cm (H), minden egyes Purs Pet kedvenc tökéletes méretű ahhoz, hogy minden lényeges dolog elférjen benne. A kisállatok tökéletes ajándékok lányoknak. 3 AAA Duracell elem tartozik hozzá. Gyűjtsd össze mindet (mindegyik külön kapható), és fejezd ki a stílusodat! Vidd haza saját interaktív Llamalush kisállatodat, és alkoss extra kinézeteket divatos bundás barátoddal!
A "Purse Pets: Állatos bolyhos táska, fehér" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
76140
11 490 Ft
A "Purse Pets: Állatos bolyhos táska, fehér" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 30-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 30-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Purse Pets: Állatos bolyhos táska, fehér

Purse Pets: Állatos bolyhos táska, fehér

11 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.