Purse Pets - Állatos mini táskák - Fuzzy Bunny BB

Purse Pets - Állatos mini táskák - Fuzzy Bunny BB
Keltsd életre a megjelenésed teljesen új módon! Megérkeztek a Micro kisállatok, akiknek kis méretük ellenére hatalmas stílusérzékük van! Ezeknek az apró kisállatoknak egyedi megjelenésük van és pop-art ihletésű szemekkel rendelkeznek, amelyek forognak, amikor fel- és lehúzod a cipzárat!
Ez a Fuzzy Bunny BB rózsaszín, bolyhos kis nyuszika borzas puhaságával varázsolja el a divat rajongó lányokat. Még arra is van esély, hogy egy ritka hajgumit találsz a táskádban! Húzd meg a fémes Purse Pets jelvényt, hogy kinyisd a szuper aranyos táskát, és figyelj a játékos és pimasz szemforgatásra! Húzd be a cipzárt, és megint forgatni fogja a szemét, így felmérve a mesés stílusodat.
A divatos részletek révén rengeteg módon játszhatsz a kisállat táskáddal! Csatlakoztatható a nagyméretű kisállatához (külön megvásárolható) vagy a hátizsákodhoz is. A kis táskát foghatod a kezedben, mint egy retikült vagy a csuklódon is viselheted a pántjával. Kis méretük miatt pedig tökéletes ahhoz, hogy bárhová magaddal vihesd őket. Fejezd ki te is egyedi stílusodat a Purse Pets Micro táskákkal!
Mérete kb. 7,6 x 8,3 x 5 cm
A "Purse Pets - Állatos mini táskák - Fuzzy Bunny BB" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
74757
5 450 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Purse Pets - Állatos mini táskák - Fuzzy Bunny BB

Purse Pets - Állatos mini táskák - Fuzzy Bunny BB

5 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.