Purse Pets - Állatos mini táskák - Roarin Rainbow

Purse Pets - Állatos mini táskák - Roarin Rainbow
Keltsd életre a megjelenésed teljesen új módon! Megérkeztek a Micro kisállatok, akiknek kis méretük ellenére hatalmas stílusérzékük van! Ezeknek az apró kisállatoknak egyedi megjelenésük van és pop-art ihletésű szemekkel rendelkeznek, amelyek forognak, amikor fel- és lehúzod a cipzárat!
Roarin Rainbow a tigris, szivárvány színű csíkjaival és műbőr külsejével varázsolja el a divatrajongó lányokat!
Még arra is van esély, hogy egy ritka hajgumit találsz a táskádban! Húzd meg a fémes Purse Pets jelvényt, hogy kinyisd a szuper aranyos táskát, és figyelj a játékos és pimasz szemforgatásra! Húzd be a cipzárt, és megint forgatni fogja a szemét, így felmérve a mesés stílusodat.
A divatos részletek révén rengeteg módon játszhatsz a kisállat táskáddal! Csatlakoztatható a nagyméretű kisállatához (külön megvásárolható) vagy a hátizsákodhoz is. A kis táskát foghatod a kezedben, mint egy retikült vagy a csuklódon is viselheted a pántjával. Kis méretük miatt pedig tökéletes ahhoz, hogy bárhová magaddal vihesd őket. Fejezd ki te is egyedi stílusodat a Purse Pets Micro táskákkal!
Mérete kb. 7,6 x 8,3 x 5 cm
A "Purse Pets - Állatos mini táskák - Roarin Rainbow" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
74759
5 450 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Purse Pets - Állatos mini táskák - Roarin Rainbow

Purse Pets - Állatos mini táskák - Roarin Rainbow

5 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.