Purse Pets - Állatos táskák - Hedwig

16 590 Ft
+332 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
1-3 nap
79056
A lányok feldobhatják megjelenésüket a Harry Potter varázsvilágából megismert Hedwig táskaállattal és kiegészítőivel. Ez a varázslatos és divatos, interaktív hóbagoly táska tele van stílusos funkciókkal, amelyek életre keltik az ikonikus állatot, Harry személyes postását.
Hedwig reagál az érintésre, tényleg pislog, és több, mint 30 varázslatos hanggal és reakcióval rendelkezik. A gyerekek felfedezhetik Hedwig puha, pöttyös plüss anyagát és szárnyait, kifejező arany szemeit, állítható fém pántját és arany Magical Minis Harry Potter csíptetős pántos varázspántját. Hedwig részletgazdagsága és 106 cm-es pántja tökéletes társsá teszi ezt a vállon átvethető táskát a gyerekek és a varázsvilág rajongói számára.
Amikor a gyerekek varázslatos kalandokba keverednek, Hedwig táskaállatuk villog és hangokat ad ki, hogy kommunikáljon velük. A homlokát megsimogatva boldogan huhog és énekel. A Harry Potter-jelvények megnyomásával további szórakoztató játékmódok nyithatóak meg. Hedwig egy dalt játszik, amikor varázslatos módból repülési módba vált. A homlokát tartva még több hangot ad: például a szárnyaival csapkod. Ha még tovább tartják Hedviget, kinyitja a szemét, és klasszikus bagolyhangokkal válaszol. Hedviget akár úgy is lehet etetni, hogy megérintik a homlokát - így rögtön tudni fogják, mennyire szereti az adott ételt.
Hedwiggel az oldalukon a gyerekek felidézhetik kedvenc Harry Potter-jeleneteiket. A csőrét kinyitva belehelyezhető a levél, a rugós csőre kapocsként működik, így tényleg csíp. A körülbelül 13,2 cm magasságú és 17 cm szélességű táska belsejében elég hely van a kedvenc Magical Minis Harry Potter figuráknak. (a babák külön-külön kaphatók)
Mérete: 13 x 17 x 6 cm
A "Purse Pets - Állatos táskák - Hedwig" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Purse Pets - Állatos táskák - Hedwig" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. április 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. április 04-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Purse Pets - Állatos táskák - Hedwig

Purse Pets - Állatos táskák - Hedwig

16 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.