Puzzle 3D elemekkel - NASA, 30 db

Puzzle 3D elemekkel - NASA, 30 db
3 250 Ft
+65 hűségpont ajándékba - Részletek...
72921
A gyerekek játékosan tanulhatják meg a naprendszer bolygóit ezzel az óriás elemekből álló 30 db-os puzzle-al. A padlón rakható puzzle strapabíró, gyönyörű kivitelezéssel és színekkel rendelkezik. A 3D-s elemekkel (meteor, műhold és rakéta) kiegészítve pedig hatalmas élmény lesz a kis csillagászoknak. A dobozban különböző NASA matricák is megtalálhatóak a puzzle mellett. A puzzle elemek egy füllel ellátott karton dobozban, praktikusan tárolhatóak játék után.
A "Puzzle 3D elemekkel - NASA, 30 db" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Puzzle 3D elemekkel - NASA, 30 db

Puzzle 3D elemekkel - NASA, 30 db

3 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.