KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Puzzle - Családi találkozó, 2 az 1-ben, 24 db

Puzzle  - Családi találkozó, 2 az 1-ben, 24 db
2 850 Ft
+57 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bluey
nem rendelhető
80778
A Bluey kis rajongói imádni fogják ezt a kétoldalas, 24 darabos maxi kirakót - már csak azért is, mert az egyik oldala színezőként is funkcionál. Az elemek tökéletesen illeszkednek, a darabokat pedig könnyedén meg tudják fogni a gyerekek.
A puzzle a kicsik számára izgalmas és szórakoztató időtöltés, ráadásul a puzzle játékok nemcsak a memóriát, a megfigyelő- és koncentrációs képességet fejlesztik, de türelemre és kitartásra is tanítanak.
A kirakott kép mérete: 35 x 25 cm
A "Puzzle - Családi találkozó, 2 az 1-ben, 24 db" nevű játék gyártója a Bluey, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Puzzle  - Családi találkozó, 2 az 1-ben, 24 db

Puzzle - Családi találkozó, 2 az 1-ben, 24 db

2 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.