Puzzle fém tojásban - T-Rex, 63 db

3 350 Ft
+67 hűségpont ajándékba - Részletek...
CubicFun
1-3 nap
77579
A Cubic Fun és a National Geographic Kids kifejezetten a dinoszaurusz-rajongó gyerekeknek készítette ezt a fém tojást, amelyből egy kétdimenziós T-Rex-et ábrázoló puzzle „kel ki". A 63 db-os kirakós darabjai tökéletesen illeszkednek. A puzzle szétszedhető, majd újra összerakható, ha pedig összeragasztjuk a darabokat, bekeretezve akár a szoba díszévé is válhat. A praktikus fém tojás tárolóként is használható.
A puzzle játékok nemcsak a memóriát, a megfigyelő- és a koncentrációs képességet fejlesztik, hanem türelemre és kitartásra is tanítanak. Ezzel a csomaggal pedig a gyerekek megismerkedhetnek az őshüllők világával és igazi paleontológusnak érezhetik magukat.
A "Puzzle fém tojásban - T-Rex, 63 db" nevű játék gyártója a CubicFun, főleg 5 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Puzzle fém tojásban - T-Rex, 63 db" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Puzzle fém tojásban - T-Rex, 63 db

Puzzle fém tojásban - T-Rex, 63 db

3 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.