Puzzle - NASA naprendszer, 300 db

Puzzle - NASA naprendszer, 300 db
2 490 Ft
+50 hűségpont ajándékba - Részletek...
72922
A gyerekek a naprendszer képét rakhatják ki a 300 db-os puzzle segítségével. A nap szemszögéből ismerkedhetnek meg a bolygónkon kívüli különleges világgal, az űrrel.

A naprendszer puzzle egy csomag matricát is tartalmaz a NASA képgalériájából.

A kirakós amellett, hogy tökéletesen kitölti a szabadidőt, fejleszti a finommotorikát, szem-kéz koordinációt és a türelmet. Tökéletes választás minden kis tudós növendéknek, aki érdeklődik a világunk iránt.Csomagolás mérete: 27 x 5 x 27 cm
A "Puzzle - NASA naprendszer, 300 db" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Puzzle - NASA naprendszer, 300 db

Puzzle - NASA naprendszer, 300 db

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.