Puzzle - Rainbow High - Csak stílusosan, 104 db

Puzzle - Rainbow High - Csak stílusosan, 104 db
2 650 Ft
+53 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
inkább lányoknak
77591
A gyerekek a Rainbow High stílusos lányairól készült képét rakhatják ki a 104 db-os, különleges formájú, XL méretű puzzle segítségével. A kirakó elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz.
A puzzle a kicsik számára izgalmas és szórakoztató időtöltés, ráadásul a puzzle játékok nem csak fejlesztik a memóriát és a megfigyelő és koncentrációs képességet, de türelemre és kitartásra is tanítanak.
Az új, különleges formájú és nagy méretű puzzle elemek még több izgalmat hoznak el a Rainbow High rajongóknak.
A "Puzzle - Rainbow High - Csak stílusosan, 104 db" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 5 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Trefl

Puzzle - Rainbow High - Csak stílusosan, 104 db

Puzzle - Rainbow High - Csak stílusosan, 104 db

2 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.