Puzzle - Sam, a hősies tűzoltó, 20 db

Puzzle - Sam, a hősies tűzoltó, 20 db
550 Ft
+11 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
inkább fiúknak
nem rendelhető
74182
A gyerekek a Sam, a tűzoltó meséből ismert szereplőket és jeleneteket rakhatják ki a 20 darabos puzzle segítségével.A puzzle kicsik és nagyok számára egyaránt izgalmas és szórakoztató időtöltés, melyet egyszerűen képtelenség megunni. A puzzle játékok nem csak fejlesztik a memóriát, a megfigyelő és koncentrációs képességet, de türelemre és kitartásra is tanítanak.
A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Puzzle - Sam, a hősies tűzoltó, 20 db" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 3 és 4 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trefl

Puzzle - Sam, a hősies tűzoltó, 20 db

Puzzle - Sam, a hősies tűzoltó, 20 db

550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.