KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Puzzle - Sonic, a sündisznó, 104 db

Puzzle - Sonic, a sündisznó, 104 db
1 850 Ft
+37 hűségpont ajándékba - Részletek...
Clementoni
nem rendelhető
80775
Kiváló minőségű, a népszerű Sonic, a sündisznó mesesorozatból ismert karakterekkel díszített 104 darabos puzzle a Clementonitól. A kirakósdarabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Az elkészült kép szétszedhető, majd újra összerakható, de bekeretezve akár a gyerekszoba falát is díszítheti.
A puzzle játékok fejlesztik a kicsik és nagyok logikus gondolkodását, memóriáját, megfigyelő- és koncentrációs készségét, emellett segítik a rész-egész viszony fogalmának megértését, valamint türelemre és kitartásra is tanítanak.
A kirakott kép mérete: 48,5 x 33,5 cm
A "Puzzle - Sonic, a sündisznó, 104 db" nevű játék gyártója a Clementoni, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Clementoni

Puzzle - Sonic, a sündisznó, 104 db

Puzzle - Sonic, a sündisznó, 104 db

1 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.