Puzzle színezővel - Mancs őrjárat, 2x10 db

Puzzle színezővel - Mancs őrjárat, 2x10 db
2 490 Ft
+50 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
nem rendelhető
75118
A gyerekek imádni fogják ezt a vidám, kétoldalas, 10 darabos, prémium minőségű kirakó szettet - már csak azért is, mert az egyik oldaluk színezőként is funkcionál. Az elemek tökéletesen illeszkednek, a maxi méretű darabokat pedig könnyedén meg tudják fogni a gyerekek.
A puzzle a kicsik számára izgalmas és szórakoztató időtöltés, ráadásul a puzzle játékok nem csak fejlesztik a memóriát és a megfigyelő és koncentrációs képességet, de türelemre és kitartásra is tanítanak.
A "Puzzle színezővel - Mancs őrjárat, 2x10 db" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trefl

Puzzle színezővel - Mancs őrjárat, 2x10 db

Puzzle színezővel - Mancs őrjárat, 2x10 db

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.