Puzzle - Unikornis szelfi, 100 db

Puzzle - Unikornis szelfi, 100 db
4 090 Ft
+82 hűségpont ajándékba - Részletek...
Prime 3D
inkább lányoknak
72674
Rakjátok ki a mókázó unikornisok szelfi képét a 100 db-os 3D puzzle segítségével! A puzzle az egyik legnépszerűbb játék, kicsik és nagyok számára is egyaránt izgalmas és szórakoztató időtöltés, amelyet szinte lehetetlen megunni. A kirakó kiválóan fejleszti a memóriát, a finommotorikus képességeket, a megfigyelő- és a koncentrációs képességet, valamint türelemre és kitartásra is tanít. A puzzle hagyományos puzzle elemekből áll, a kirakott kép lesz 3 dimenziós hatású.
A kirakott kép mérete 61 x 46 cm.
A "Puzzle - Unikornis szelfi, 100 db" nevű játék gyártója a Prime 3D, főleg 3 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Puzzle - Unikornis szelfi, 100 db

Puzzle - Unikornis szelfi, 100 db

4 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.