Puzzle - Verdák, 12 db, kocka puzzle

Puzzle - Verdák, 12 db, kocka puzzle
1 890 Ft
+38 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
inkább fiúknak
24611
A Verdák rajzfilmek szereplőit, Lightning McQueent, Matert és többi Verdát ábrázoló, 12 db kockából álló puzzle, a legkisebbek számára. A kockákból 6 db képet lehet összerakni, miközben a játék fejleszti a finommotoros mozgást, és a megfigyalőképességet is. A puzzle praktikus műanyag táskában kapott helyet. Kirakott méretek: 16 x 12 x 4 cm.
Tartozékok: 12 db puzzle kocka
A "Puzzle - Verdák, 12 db, kocka puzzle" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 2 és 5 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trefl

Puzzle - Verdák, 12 db, kocka puzzle

Puzzle - Verdák, 12 db, kocka puzzle

1 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.