Puzzle - Világító dínós puzzle, 4 az 1-ben

Puzzle - Világító dínós puzzle, 4 az 1-ben
3 890 Ft
+78 hűségpont ajándékba - Részletek...
Jar Meló
inkább fiúknak
72008
Nappal dinoszauruszok, éjjel pedig... dínócsontvázak! Ez a különleges puzzle szett egészen biztosan megdobogtatja a dínórajongó gyerekek szívét. 4 különböző dinoszauruszt rakhatnak ki - Pterosaurust, T-Rexet, Brachiosaurust és Mosasaurust. Világosban aranyos, színes dínók, azonban ha leszáll az éj, láthatóvá válik a csontvázuk.
A 4 dínós puzzle különböző számú elemből áll (12 db, 16 db, 20 db, 24 db).
A puzzle darabkákat nagy méretüknek köszönhetően könnyű kézben tartani és összerakni. Az egyes darabok tökéletesen illeszkednek.
A játék remekül fejleszti a türelmet, a finommotorikus képességet, a szem-kéz koordinációt és a logikát.
A "Puzzle - Világító dínós puzzle, 4 az 1-ben" nevű játék gyártója a Jar Meló, főleg 3 és 4 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Puzzle - Világító dínós puzzle, 4 az 1-ben

Puzzle - Világító dínós puzzle, 4 az 1-ben

3 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.