Puzzle - Zöldségek és gyümölcsök, 4 x 2 db

Puzzle - Zöldségek és gyümölcsök, 4 x 2 db
A Trefl: zöldségek és gyümölcsök baba puzzle kedves termései vidáman köszöntik a kis játékosokat. A kirakott képeken a eper, banán, répa és brokkoli elevenedik meg. A 4 db puzzle, melyek egyenként 2 db elemből erős, vastag kartonból készült, és nagy elemeket tartalmaz. A puzzle fejleszti a megfigyelőképességet. A koncentrációs képességet, valamint javítja a finommotoros mozgást.
A "Puzzle - Zöldségek és gyümölcsök, 4 x 2 db" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 1 és 4 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Trefl
inkább fiúknak
51705
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Puzzle - Zöldségek és gyümölcsök, 4 x 2 db

Puzzle - Zöldségek és gyümölcsök, 4 x 2 db

1 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.