Qwirkle kártyajáték

A népszerű Qwirkle társasjáték kártya verziója, hogy utazás közben se kelljen félbeszakítani a játékot!A játék célja: A lényeg, hogy a játékosok azonos színű vagy formájú kombinációk összegyűjtésével minél több pontot szerezzenek. A győzelemhez jó stratégiára és egy kis szerencsére van szükség.

A játék menete: Minden játékos 9 lappal indul. A játékot a legtöbb egyező tulajdonságú lappal rendelkező játékos kezdi. A lerakott sorozatokhoz mindenki hozzáfér, bárki kiegészítheti vagy elvehet belőle lapokat. A játékos két akcióból választhat: kijátszik egy vagy több lapot a kezéből, vagy lerak egy új sorozatot, de választhatja azt is, hogy eldob 1-9 lapot, és húz ugyanannyit. Egy sorozat legalább 3, legfeljebb 6 lapból áll. Ugyanabban a sorozatban egy lap csak egyszer szerepelhet. Ha valakinek sikerül egy 6 lapból álló sorozatot alkotni, van egy Qwirkle-je.

A játék vége: Ha elfogytak a lapok a húzópakliból, a játék véget ér. A játékosok kijátsszák a kezükből a még kijátszható kártyákat. A játékot az nyeri, aki a legtöbb Qwirkle-t gyűjtötte össze.A játékidő körülbelül 30 perc.

A termék mérete: 2.5 x 9.5 x 12 cm

Tartalom: - 108 darab kártyalap (3 x 36 darab)
- Játékszabály
A "Qwirkle kártyajáték" nevű játék gyártója a Schmidt, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Schmidt
8 éves kor fölött
1-3 nap
69882
3 590 Ft
A "Qwirkle kártyajáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. december 07-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. december 07-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Qwirkle kártyajáték

Qwirkle kártyajáték

3 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.