Rainbow High - Deluxe öltözőszekrény

Rainbow High - Deluxe öltözőszekrény
42 490 Ft
+850 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
71548
A Rainbow High Deluxe gardróbjában egyszerűen minden megtalálható, amire a babáknak szüksége lesz egy divatbemutatón! A szekrény praktikus, átlátszó színt kapott, így átláthatóbb a tartalma, továbbá az arany színű sarkok, a füle és a díszes arany lakat még különlegesebbé teszi a megjelenést. Az öltözőszekrényben többféle, kombinálható outfit is megtalálható, továbbá hozzá illő cipőket is választhatnak a lányok. A ruhák akasztóra tehetőek, akárcsak az igazi ruhásszekrényben. A szett tartalmaz még egy átlátszó, aranyozott széket, cipő tároló ládát, tükröt és kiegészítőket. Anyaga: műanyag.
Mérete: 34 x 28 x 24 cm.
A "Rainbow High - Deluxe öltözőszekrény" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Rainbow High - Deluxe öltözőszekrény

Rainbow High - Deluxe öltözőszekrény

42 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.