Rastar - 3 az 1-ben zenélő járássegítő, kék

22 790 Ft
+456 hűségpont ajándékba - Részletek...
Rastar Group
1-3 nap
76788
Ez az autós kialakítású, kormánykerékkel és játékokkal ellátott 3 az 1-ben járássegítő kiváló készségfejlesztő az éppen járni tanuló gyerekeknek. Az átalakítható járássegítő lépésről lépésre, játékosan ösztönzi és tanítja a piciket.
A színes gombokat megnyomva a műszerfal zenélni és világítani kezd, valamint a kis kormánykerékkel vezethetik az autót, sőt dudálhatnak is! Emellett számos érdekes, figyelemfelkeltő és tanuló játékot fedezhetnek fel a kicsik. A játék módban például gyümölcsöket \"szedhetnek le\" (a gombok lenyomására a játék különböző hangokat ad ki), de akár egy altató dalt is meghallgathatnak a csöppségek.
A járássegítő 3 különböző módban használható: sétáló mód, asztal mód, intelligens (tanuló) mód. Kialakítása háromszögletű, ami által biztonságos és stabil. Elősegíti a kis lábak egészséges fejlődését, erősíti az izomzatot. Kerekei gurulásának gyorsasága két fokozatban állítható: gyorsabb sétáláshoz és lassabb tanuláshoz. A kerekek csúzsásmentes, gumírozott külsővel vannak borítva a biztonságos és halk használat érdekében. Jól használható a különböző felületeken, akár járólapon, akár szőnyegen. Az asztal módban játszhatnak is rajta a kicsik, miközben észrevétlenül fejlődik az egyensúlyérzékük és erősödik a lábuk. Összecsukva versenyautóként funkcionálhat, amit vezetni, húzni, tologatni vagy nyomkodni is tudnak.
A járássegítő 9 hónapos kortól ajánlott.
Színe: Kék
Mérete sétáló módban: 40,5 x 39 x 45 cm
Mérete asztal módban: 55,3 x 39 x 30,5 cm
Mérete játék módban: 50 x 39 x 12,5 cm
A "Rastar - 3 az 1-ben zenélő járássegítő, kék" nevű játék gyártója a Rastar Group, főleg 1 és 2 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Rastar - 3 az 1-ben zenélő járássegítő, kék" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Rastar - 3 az 1-ben zenélő járássegítő, kék

Rastar - 3 az 1-ben zenélő járássegítő, kék

22 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.