Repcsik 2 - A mentőalakulat játékszett

Repcsik 2 - A mentőalakulat játékszett
9 890 Ft
+198 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
26925
Irány az erdőtűz! A nagy verseny után Rozsda beállt a tűzoltókhoz, hogy itt kamatoztassa tudását. A mentőalakulat játékszett bármely Repcsik és Repcsik 2 fém kisrepülővel használható, ehhez csak csatlakoztatni kell a repülőt a kapocshoz, és már indulhat is a száguldás! Rozsdát a híd tetejéről tudod elindítani a kilövővel, a repülő azonnal száguldani kezd a vízesés felé, megkerüli, majd a hídnál lelöki a lángoló tárgyakat a híd tetejéről, eloltva a tüzet.
A mentőalakulat játékszett összeszerelést igényel, a készletben Rozsda is megtalálható.
Csomagolási méretek: 51 x 7 x 31 cm.
Tartozékok: 1 db Repcsik 2: A mentőalakulat játékszett, 1 db Rozsda fém kisrepülő

A "Repcsik 2 - A mentőalakulat játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Repcsik 2 - A mentőalakulat játékszett

Repcsik 2 - A mentőalakulat játékszett

9 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.