Repcsik 2 - Felpörgetős játékszett - Főhadiszállás

Repcsik 2 - Felpörgetős játékszett - Főhadiszállás
6 590 Ft
+132 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
27005
Indítsd el Rozsdát, hogy minél hamarabb elolthassa az erdőtüzet! A készletben egy hangárt találhatsz, aminek a tetejéről, illetve a rövid kifutópályájáról is el tudod indítani a repcsiket és helikoptereket a baj irányába! A készlet része Blackout, a kis fűrészes tűzoltó járgány is, akit a hangárból tudsz elindítani. A játékszett bármely Repcsik 2: felpörgetős Repcsik repülővel és helikopterrel együtt használható.
Csomagolási méretek: 31 x 7 x 31 cm.
A "Repcsik 2 - Felpörgetős játékszett - Főhadiszállás" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Repcsik 2 - Felpörgetős játékszett - Főhadiszállás

Repcsik 2 - Felpörgetős játékszett - Főhadiszállás

6 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.