Repcsik - Judge hangárral

Repcsik - Judge hangárral
5 150 Ft
+103 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
27528
Az aszfalt meghódítása után a Disney az égre tör! A Verdák hatalmas sikere után megérkeztek a Repcsik! A Planes - Repcsik rajzfilm Rozsdáról, egy légcsavaros permetezőgépről szól, aki meg szeretné nyerni a repülők versenyét. Ám a versenyig hosszú az út, ami nem is olyan könnyű a tériszonyos Rozsda számára! A készletben egy külön hangárt találhatsz, ahol Judge, a bemondó repülő készülhet a versenyre. A repülő propellere forgatható, a készletben Pitty, a kis fehér szerelő is helyet kapott. A szereplők fém és műanyag felhasználásával készültek.
Repülő méretek: 9 x 8 x 4 cm, szerelő méretek: 3 x 2 x 3 cm, hangár méretek: 13 x 5 x 8 cm.
A "Repcsik - Judge hangárral" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Repcsik - Judge hangárral

Repcsik - Judge hangárral

5 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.