KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Repülő rendőrségi bázis kiegészítőkkel

Repülő rendőrségi bázis kiegészítőkkel
7 250 Ft
+145 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
81952
Kinek van kedve repülni?
És forgalmat irányítani? A gyerekek biztosan mindkettőt szeretik. Indulhat az akció! Logisztikai kihívások, feszült helyzetek, forgalmi akadályok.... De a bevetéshez időben kell megérkezni!
Ez a szállítórepülő biztosan a gyerekek kedvence lesz, hiszen rengeteg játéklehetőség rejlik benne. Akár még csapatban is szórakoztató vele a játék, hiszen egészen biztos, hogy mindenkinek lesz feladata. A repülő orra felnyitható, ahova egy autót lehet betenni. A teteje szintén felnyitható, amely újabb rakodóteret rejt. Valódi repülés hangokat hallat, a farokrész leszerelhető, valamint a repülő hátulja is kinyitható.
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Repülő rendőrségi bázis kiegészítőkkel" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Repülő rendőrségi bázis kiegészítőkkel

Repülő rendőrségi bázis kiegészítőkkel

7 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.