Ringass el - Hungry baba, 32 cm

Ringass el - Hungry baba, 32 cm
6 450 Ft
+129 hűségpont ajándékba - Részletek...
Baobab Toys
inkább lányoknak
25228
Nagyon puha ölelgethető és dédelgethető Ringass el 32 cm-es Hungry baba, kisebb gyermekek számára. A baba 6 különböző hangot tud kiadni magából, ha megnyomod a pocakját, a gügyögéstől a kacagásig. A Ringass el 32 cm-es Hungry baba ruhája mosható, illetve a babát is nedves ronggyal könnyen tisztán lehet tartani. A játék 2 db AAA vékony ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.
A "Ringass el - Hungry baba, 32 cm" nevű játék gyártója a Baobab Toys, főleg 1 és 5 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Ringass el - Hungry baba, 32 cm

Ringass el - Hungry baba, 32 cm

6 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.