KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Robo Alive - Élethű robot gyík

Robo Alive - Élethű robot gyík
7 290 Ft
+146 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
82039
Gyík mint házi kedvenc? Ha robot, jöhet!
A Robo Alive élethű robot gyíkjával a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a hüllők világával. A robot állatka pont úgy néz ki, és úgy is viselkedik, mint az igazi. Fejét és farkát gumi borítja, aminek tapintása hasonlít a valódi gyíkok kültakarójához. Ha a gyerekek bekapcsolják az állatkát, és leteszik a földre, megnézhetik, ahogy ide-oda szaladgál. Sőt, a robot gyík szája világít, így a sötétben "elijesztheti" majd a nagyobb ragadozókat, ezzel is még izgalmasabbá téve a játékot.
A játék felelős állattartásra és gondoskodásra tanítja a gyerekeket, emellett lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a lurkók képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége.
A játék elemmel működik (2 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A termék többféle színben kapható. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amit véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Robo Alive - Élethű robot gyík" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Robo Alive - Élethű robot gyík

Robo Alive - Élethű robot gyík

7 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.