RoboFish - Távirányítós robothal, bohóchal

RoboFish - Távirányítós robothal, bohóchal
Itt a RoboFish távirányítós bohóchal!
Két funkcióval is rendelkezik, az egyik, hogy elemmel magától is képes menni a vízben, mozgatva farkuszonyát. A másik funkció, hogy te irányítod a távirányító segítségével! Irányítsd jobbra-balra, gyorsítsd vagy lassítsd le az úszást! A szett egy hozzá tartozó akváriumot is tartalmaz, valamint egy másféle formájú, gumis uszony is van a szettben!
A játék 3 db AA típusú elemmel működik, melyet a szett nem tartalmaz. Tartozékok: 1 db robothal, 2 db gumis farokuszony, 1 db távirányító, 1 db akvárium.
A "RoboFish - Távirányítós robothal, bohóchal" nevű játék gyártója a Zuru, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Zuru
inkább fiúknak
28723
8 890 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

RoboFish - Távirányítós robothal, bohóchal

RoboFish - Távirányítós robothal, bohóchal

8 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.