RoboFish - Távirányítós robothal, kék

RoboFish - Távirányítós robothal, kék
8 490 Ft
+170 hűségpont ajándékba - Részletek...
Zuru
inkább fiúknak
nem rendelhető
28722
Itt a RoboFish távirányítós kék robothal!
Két funkcióval is rendelkezik, az egyik, hogy elemmel magától is képes menni a vízben, mozgatva farkuszonyát. A másik funkció, hogy te irányítod a távirányító segítségével! Irányítsd jobbra-balra, gyorsítsd vagy lassítsd le az úszást! A szett egy hozzá tartozó akváriumot is tartalmaz, valamint egy másféle formájú, gumis uszony is van a szettben!
A játék 3 db AA típusú elemmel működik, melyet a szett nem tartalmaz. Tartozékok: 1 db robothal, 2 db gumis farokuszony, 1 db távirányító, 1 db akvárium.
A "RoboFish - Távirányítós robothal, kék" nevű játék gyártója a Zuru, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

RoboFish - Távirányítós robothal, kék

RoboFish - Távirányítós robothal, kék

8 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.