ROXX - Trükkös kavicsok - 2 db-os szett

ROXX - Trükkös kavicsok - 2 db-os szett
Megérkeztek a Roxx - Trükkös kavicsok! A Trükkös kavicsokat dobhatod, pattinthatod, vagy guríthatod is, a lényeg, hogy eltaláld velük a kijelölt célpontot. A Power Paxx 2 db-os meglepetés készlet tartalmazza a Roxx - Trükkös kavicsok kettő változatát, de csak kibontás után derül ki, hogy melyik Trükkös kavicsok találhatóak a csomagban. Gyűjtsd össze mind a 72 fajtát!
A Roxx márkájú "ROXX - Trükkös kavicsok - 2 db-os szett" nevű játékot főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Roxx
inkább fiúknak
17461
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

ROXX - Trükkös kavicsok - 2 db-os szett

ROXX - Trükkös kavicsok - 2 db-os szett

690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.