Royal Enchantimals - Házikó Danessa Deer és Sprint figurával - 53 cm

Az Enchantimals a barátságról, a gondoskodásról, az állatok és a természet szeretetéről szól, és erre tanítja a kicsiket is.
A legújabb, 53 cm magas őzikés házikó 4 játéktérrel és több, mint 15 kiegészítővel rendelkezik, hogy végtelen játékok színhelye legyen. Danessa Deer és kis kedvence, Spirit, várja a közös játékot, hogy átélhessék a vidám és meghitt pillanatokat. Lehet sütizni a szabad téri konyhában, pihizni a kanapén, a nappaliban, vagy fürdeni a fürdőben, aztán aludni egy jót a hálószobában.
Élmény meghívni ide a barátokat és az ő Enchantimals figuráikat. A kedves történeteknek csak a szárnyaló fantázia szabhat határt. Enchantimals: Mindenünk a gondoskodás! A készletek külön kaphatók. A színek és díszítések eltérhetnek.
A "Royal Enchantimals - Házikó Danessa Deer és Sprint figurával - 53 cm" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
1-3 nap
70060
15 090 Ft
A "Royal Enchantimals - Házikó Danessa Deer és Sprint figurával - 53 cm" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. november 01-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. november 01-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Royal Enchantimals - Házikó Danessa Deer és Sprint figurával - 53 cm

Royal Enchantimals - Házikó Danessa Deer és Sprint figurával - 53 cm

15 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.