KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Rózsaszín elektromos mosógép kiegészítőkkel

Rózsaszín elektromos mosógép kiegészítőkkel
13 390 Ft
+268 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81377
Külön a színeseket, külön a fehéreket!
Ez a stílusos, rózsaszín játék mosógép nemcsak úgy néz ki, mint az igazi, de hasonló funkciókkal is bír, ugyanakkor biztonságos a gyerekek számára. Segítségével a kicsik megismerkedhetnek a mosógép működésével. A mosógép fény- és hanghatásokkal teszi még valósághűbbé a játékélményt.
A gyerekek kinyithatják a mosógép ajtaját, belehelyezhetik a babaruhákat és más textíliákat, eljátszhatják, ahogy betöltik a mosóport a nyitható mosószeradagoló rekeszbe, majd kiválaszthatják a gombok megnyomásával a megfelelő programot, és indulhat is a mosás. A mosógép dobja valóban forog, a készlet pedig egy szennyeskosarat is tartalmaz, hogy a koszos vagy épp tiszta ruhaneműket praktikusan tárolhassák a kis háziasszonyok.
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. A szett segítségével a kicsik megtanulhatják a mosás mint házimunka mikéntjét, valamint fejlődhetnek az ok-okozati összefüggések megértése, valamint a szem-kéz koordináció területén is.
A "Rózsaszín elektromos mosógép kiegészítőkkel" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Rózsaszín elektromos mosógép kiegészítőkkel

Rózsaszín elektromos mosógép kiegészítőkkel

13 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.