Rubik Karikavarázs - 12 négyzet

Rubik Karikavarázs - 12 négyzet
4 690 Ft
+94 hűségpont ajándékba - Részletek...
Rubik
8 éves kor fölött
26418
Rubik Ernő legújabb találmányából fejlődött ki a Karikavarázs. A játék egymáshoz kapcsolt áttetsző műanyag lapokból áll, ezek közé grafika, kép kerül. A négyzetlapok különleges kötésmódja teszi lehetővé, hogy a lapok kapcsolata állandóan vándoroljon, ennek eredményeképpen így változtatható az ábratöredékek helyzete. A mozgatással el lehet jutni a kész képig, de eközben figyelni kell a 12 elemű karikavarázs másik oldalát is, hogy végül megkaphassuk a képet. Méretek: 32 x 10,5 cm.
A Rubik márkájú "Rubik Karikavarázs - 12 négyzet" nevű játékot főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Rubik

Rubik Karikavarázs - 12 négyzet

Rubik Karikavarázs - 12 négyzet

4 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.