Rubik - Klasszikus kocka szett - 2 db-os

Rubik - Klasszikus kocka szett - 2 db-os
6 750 Ft
+135 hűségpont ajándékba - Részletek...
Rubik
8 éves kor fölött
nem rendelhető
80259
A Rubik-kockák már több, mint 40 éve nyújtanak tartalmas szórakozást a különleges kirakók kedvelőinek. A Klasszikus kocka szettben 2 darab kockát találnak a boldog tulajdonosok: az ikonikus 3x3-as Rubik-kockát, valamint egy szintén 3x3-as Rubik-kocka kulcstartót, amelyek segítségével mind az otthoni unalmas órák, mind az utazások izgalmasabbá tehetők. A kockák könnyen csavarhatók és forgathatók, a cél, hogy mindegyik oldalon azonos színek szerepeljenek.
A játék fejleszti a logikus gondolkodást, a térlátást, a finommotorikát, valamint a szem-kéz koordinációt. Remek fejlesztőjáték akár már kisiskolások számára is.
A Rubik márkájú "Rubik - Klasszikus kocka szett - 2 db-os" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Rubik

Rubik - Klasszikus kocka szett - 2 db-os

Rubik - Klasszikus kocka szett - 2 db-os

6 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.