Rubik logikai társasjáték

Rubik logikai társasjáték
9 250 Ft
+185 hűségpont ajándékba - Részletek...
Rubik
7 éves kor fölött
77629
A Rubik kockát nem könnyű kirakni, de ebben a játékban nem is az a lényeg. A cél az, hogy a játékosok megépítsék a különböző nehézségi fokú kártyákon szereplő elemeket a változatos alakú Rubik kocka darabokból.
Egyedül is nagyszerű időtöltés, de ketten is játszhatjuk - ilyenkor az nyer, aki gyorsabban jön rá, hogy melyik blokkokat kell felhasználni.
A játék remekül fejleszti a logikát és a térlátást.
A Rubik márkájú "Rubik logikai társasjáték" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Rubik

Rubik logikai társasjáték

Rubik logikai társasjáték

9 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.