Rubik Slide - Elektronikus logikai puzzle

Rubik Slide - Elektronikus logikai puzzle
7 150 Ft
+143 hűségpont ajándékba - Részletek...
Rubik
8 éves kor fölött
26420
A Rubik Slide - elektronikus logikai puzzle egy újabb agyat tornáztató logikai játék, minden korosztálynak. A játék során a világító négyzeteket kell a megfelelő sorrendbe rakni. Az eredményt a pipa jelzésű gomb segítségével tudod ellenőrizni, a játék több nehézségi fokban játszható. A játék menti a legjobb eredményeket, illetve hangokat is ad ki magából. A Rubik Slide - elektronikus logikai puzzle 3 db AAA vékony ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méretek: 8 x 8 x 4 cm.
A Rubik márkájú "Rubik Slide - Elektronikus logikai puzzle" nevű játékot főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Rubik

Rubik Slide - Elektronikus logikai puzzle

Rubik Slide - Elektronikus logikai puzzle

7 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.