KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Sárkányok társasjáték

Sárkányok társasjáték
7 490 Ft
+150 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
10 éves kor fölött
nem rendelhető
82008
Süt a nap, fúj a szél, nincs jobb alkalom egy kis sárkányreptetésre.
Ebben a játékban mindenki együtt dolgozik, hogy minden sárkány a levegőben maradjon. Felváltva játssz ki kártyákat és egyeztess más játékosokkal, hogy az időből egyikőtök se fogyjon ki! Ha az utolsó homokszem is lepereg, egy sárkány lezuhan.
Kihíváskártyák kijátszásával a játék tovább nehezíthető.
Játssz ki az összes sárkánykártyát a pakliból, és mindenki nyer!
Játékmenet:
Bizonyosodjatok meg arról, hogy mindenki érti a szabályokat, mivel a játék során nem lesz lehetőségetek szünetet tartani!
A játék elején állítsátok talpra a fehér homokórát. Ekkor nézhetitek meg a kártyáitokat. A kezdőjátékostól indulva mindenki felváltva játszik. A körödben játssz ki egy lapot magad elé. Fordítsd meg a kijátszott kártya ikonjával megegyező homokórát. (Ha az oldalára van állítva, akkor állítsd talpra úgy hogy a homok felül legyen.) A köröd végén húzz egy kártyát a húzópakliból és a tőled balra ülő játékos következik.
A nagy finálé
Amikor a húzópakli elfogyott, közeledtek a sárkányműsor végéhez. Itt az idő a nagy fináléra! Az összes kártyát ki kell játszanotok, de a homokórát nem fordíthatjátok meg! A műsor ezen a pontján korlátozott időtök lesz a maradék kártya kijátszására. Ha kijátszottátok az összes kártyát, akkor mindenki nyert, de ha idő előtt egy vagy több homokóra is kifogyott, akkor ellenőrizzétek le a pontszámokat és próbálkozzatok újból. Ezt a műsor most nem volt olyan különleges.
A játék végén az alapján tudjátok meg, hogy a közönség mennyire élvezte a műsort, hogy összesen hány kártya maradt a húzópakliban és a játékosok kezében.
Átlagos játékidő: 10 perc.
A "Sárkányok társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Sárkányok társasjáték

Sárkányok társasjáték

7 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.