Schildkröt - Fun Jumper ugrálójáték

Schildkröt - Fun Jumper ugrálójáték
6 890 Ft
+138 hűségpont ajándékba - Részletek...
74777
A Schildkröt Fun Jumper egy nagyszerű ugrálójáték 3 éves és idősebb gyermekek számára. Csak rá kell állni a szuper puha habtömbre, majd ugrálni kell vele, ahogy csak tudnak. A puha kapaszkodók segítenek az egyensúly megtartásában és a biztonságos játékban. A nyikorgó hangok minden ugrásnál még szórakoztatóbbá teszik! Játék közben fejlődik a gyerekek koordinációja, egyensúlyérzéke és állóképessége. A Fun Jumper bel-és kültéren is egyaránt használható.
A Fun Jumper ugrálót 2020-as év 10 legjobb játéka kategóriában jelölték.
Magasság: 49,5 cm
Alap szélesség: 22 cm
Maximális terhelhetősége: 50 kg
A "Schildkröt - Fun Jumper ugrálójáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schildkröt - Fun Jumper ugrálójáték

Schildkröt - Fun Jumper ugrálójáték

6 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.