Schipper - Festés számok szerint - Panda portré

Schipper - Festés számok szerint - Panda portré
6 190 Ft
+124 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schipper
6 éves kor fölött
71935
A Schipper márka a számozott képfestés mestere, 50 éve van jelen a piacon. Ezekkel a készletekkel bárkiből művész válhat egy kis kézügyesség és türelem segítségével. A csomagban minden megtalálható, ami szükséges az alkotáshoz. A színeket nem szükséges keverni, illetve kombinálni, az egyes árnyalatok már előre ki vannak keverve.
A kartonlapra kifeszített festővásznon a választott kép rajza látható, az egyes körülhatárolt területek pedig számokkal vannak ellátva. Egy szám egy színt jelent. A feladat: felvinni az adott színt minél pontosabban. Egy bizonyos szín felvitele után érdemes várni, hogy megszáradjon a festék - a legjobb, ha egy egész délutánon vagy egy egész napon át szárad. Miután minden szín a palettára került, elénk tárul a választott festmény. Egy igazi művész munka, amely már mehet is a nappali falára.
A dobozban részletes használati útmutató is található.
Az elkészült festmény mérete: 24 x 30 cm.
A "Schipper - Festés számok szerint - Panda portré" nevű játék gyártója a Schipper, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schipper - Festés számok szerint - Panda portré

Schipper - Festés számok szerint - Panda portré

6 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.