2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Schleich - Állathotel játékszett

Schleich - Állathotel játékszett
23 250 Ft
+465 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81714
Figyelem, figyelem, megnyitott az állathotel!
A Schleich Állathotel játékszettel a gyerekek megnyithatják saját szállójukat, méghozzá nem is akármilyen vendégek előtt: kutyusokat, cicákat, nyuszikat, hörcsögöket, és akár még kiskecskéket is szívesen látnak a stílusos és tágas házikóban.
Az épület tele van izgalmasabbnál izgalmasabb, játékra és aktív szórakozásra csábító eszközzel: pl. hintával, libikókával, kúszóalagúttal és még sok mással. Ha a játék közben megéheznének a négylábú vendégek, az állatszálló üzemeltetője egy kis elemózsiával is kedveskedhet nekik.
Az emberfigura karjai és lábai mozgathatók.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.
Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Állathotel játékszett" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Állathotel játékszett

Schleich - Állathotel játékszett

23 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.