Schleich - Állatmentő helikopter

Schleich - Állatmentő helikopter
14 150 Ft
+283 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
74733
Az új állatmentő helikopterében a vadőr egy mély kanyonban lévő vízilóborjút menthet ki az oroszlán elől. A vadőr egy kábelcsörlő segítségével engedi le a szállítóhálót a helikopterről. A fiatal vízilóborjú az utolsó pillanatban mászik be a hálóba és az erdőőr pillanatok alatt elrepíti az oroszlán elől. A mentés sikeres volt!
A figurát pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A figura mérete: kb. 25 x 19 x 8 cm
A "Schleich - Állatmentő helikopter" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Állatmentő helikopter

Schleich - Állatmentő helikopter

14 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.