Schleich - Állatorvos látogatás a farmon

Egy borjú lába kificamodott. Az állatorvos azonnal beugrik az autójába labradorjával és a macskájával, elindul, hogy megvizsgálja a borjút. Az állatorvos gyógyszerekkel és kötszerekkel teli doboza mindig a pick-up rakterében van. Azonnal bekötözi a borjú sérülését, és elviszi az állatorvosi rendelőbe. Ott nyugodtan tud gyógyulni, mielőtt visszaviszik a telepre.
A pick-up ajtajai nyithatók, rakterén elfér a kutya, a macska és a páciens is. Az állatorvos karjai és lábai mozgathatók.
A figurát pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A figura mérete: kb. 29 x 23 x 11 cm
A "Schleich - Állatorvos látogatás a farmon" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Schleich
1-3 nap
74736
15 990 Ft
A "Schleich - Állatorvos látogatás a farmon" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 05-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 05-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Schleich - Állatorvos látogatás a farmon

Schleich - Állatorvos látogatás a farmon

15 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.