Schleich - Árnyék sárkány

Schleich - Árnyék sárkány
8 450 Ft
+169 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
inkább fiúknak
76643
A kézzel festett, részletgazdag Schleich figurával igazi élmény a játék. Az áttetsző pikkelyekkel és sötét testtel rendelkező árnyék sárkány felkészülten várja ellenségeit. Hatalmas szárnyai és éles karma hatékony fegyver a legkeményebb küzdelemben is. A gyönyörű, mitikus lény a Schleich Eldrador teremtményeinek tagja, szárnyai mozgathatóak és átlátszó gerinccel rendelkezik.
A terméket kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
Mérete: 21 x 26 x 21 cm
A "Schleich - Árnyék sárkány" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Árnyék sárkány

Schleich - Árnyék sárkány

8 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.