Schleich Bayala - Eyela hableány víz alatti lovon

Schleich Bayala - Eyela hableány víz alatti lovon
7 750 Ft
+155 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
inkább lányoknak
nem rendelhető
81543
Talán nincs is olyan kislány, akit ne varázsolna el a víz alatti különleges lények, a sellők világa. Ebben a szettben most Eyela kerül le Bayala földjének víz alatti mesevilágába. A gyönyörű, barna hajzuhataggal rendelkező figura arany színű, háromágú szigonyt tart a kezében, és egy víz alatti lovon csücsülve fedezi fel a mélység titokzatos helyeit.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figurák pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A "Schleich Bayala - Eyela hableány víz alatti lovon" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich Bayala - Eyela hableány víz alatti lovon

Schleich Bayala - Eyela hableány víz alatti lovon

7 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.